Skip to content

Contact en route

Meer weten over het Van Mossel Kia Dutch Open? Mail dan naar info@vanmosselkiadutchopen.nl.

Toernooidirecteur

Toernooidirecteur: Tom Nijssen
E-mail: tom@stsa-dutchopen.nl
Telefoon: 06 12 19 49 73

Pers

Journalisten en fotografen worden gevraagd om zich vooraf aan het toernooi te accrediteren. Een accreditatie kan worden aangevraagd via het accreditatieformulier.

Locatie

Het Van Mossel Kia Dutch Open vindt plaats bij tennisvereniging ALTA:

Mr. Th. Heemskerklaan 32
3818 KL Amersfoort
Telefoon: 033 461 50 76

Parkeren

Tennisvereniging ALTA ligt midden in een woonwijk. Tijdens het toernooi is er geen parkeergelegenheid rondom het tennispark. Wij adviseren met klem om gebruik te maken van het openbaar vervoer of fiets, of uw auto te parkeren op de parkeerplaats bij Leerhotel Het Klooster. Op deze parkeerplaats zijn ook gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig.

Gehandicapten met een elektrische rolstoel kunnen zich laten afzetten bij de ingang van ALTA. De begeleider/ chauffeur kan dan vervolgens parkeren bij Leerhotel het Klooster.

Met de auto

Er is parkeergelegenheid bij Leerhotel Het Klooster:
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Het is ongeveer een kwartier lopen vanaf Leerhotel Het Klooster naar ALTA. Klik hier voor de wandelroute in Google Maps.

Met de fiets

Tijdens het toernooi is er op het terrein van ALTA geen parkeergelegenheid voor fietsen. Bezoekers van het Van Mossel Kia Dutch Open kunnen hun fiets parkeren op een speciaal voor het toernooi ingerichte fietsenstalling langs de groenstrook op de hoek van Mr. Th. Heemskerklaan en Cort van der Lindenlaan op ca. 30 meter loopafstand van ALTA. De exacte locatie van de fietsenstalling en de looproute naar ALTA worden ter plaatse aangegeven.

Openbaar vervoer

Centraal Station Amersfoort is vanuit het hele land met de trein bereikbaar. Tennisvereniging ALTA ligt op een kwartier lopen van het station. Ook zijn er vanaf Centraal Station Amersfoort busverbindingen naar de haltes Warande en Bergkerk. Hiervandaan is het ongeveer 8 minuten lopen naar tennisvereniging ALTA.

ATP Challenger

Het Van Mossel Kia Dutch Open is een ATP Challenger 80 toernooi. Zie www.atptour.com voor informatie over de spelers, speelschema’s en scores.

Stichting TopSport Amersfoort

Van Mossel Kia Dutch Open wordt georganiseerd door Stichting TopSport Amersfoort. Zie voor meer informatie www.stsa-dutchopen.nl of mail naar info@stsa-dutchopen.nl.