Skip to content
Finale Van Mossel Kia Dutch Open 27 (foto Menno Ringnalda)

Ticketverkoop van start!

Het Van Mossel Kia Dutch Open gaat door, dus we kunnen weer genieten van toptennis in Amersfoort. En u kunt erbij zijn! De ticketverkoop start op 15 juni.
Lees meer
Finale Van Mossel Kia Dutch Open 19 (foto Menno Ringnalda)

Het toernooi gaat door!

Prachtig nieuws! De tweede editie van deze ATP Challenger vindt aankomende zomer plaats van 11 t/m 18 juli bij tennisvereniging ALTA in Amersfoort!
Lees meer
Finale Van Mossel Kia Dutch Open 41 (foto Menno Ringnalda)

Data 2021 bekend

De nieuwe data voor het Van Mossel Kia Dutch Open in 2021 zijn bekend. De tweede editie van deze Amersfoortse ATP Challenger vindt plaats van 11 t/m 18 juli 2021.
Lees meer
Finale Van Mossel Kia Dutch Open 20 (foto Menno Ringnalda)

Corona update

Als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus gaat de ATP Challenger Van Mossel Kia Dutch Open in 2020 helaas niet door. We zien jullie graag terug in 2021!
Lees meer
Tom Nijssen tijdens finale 21 juli Van Mossel Kia Dutch Open

Mooie tennisweek

"Als ik alle geluiden om me heen mag geloven hebben we er een mooie tennisweek van gemaakt." Toernooidirecteur Tom Nijssen oogde tevreden na zeven intensieve dagen.
Lees meer
Mats Moraing winnaar 21 juli 2019 Van Mossel Kia Dutch Open

Mats Moraing zegeviert!

Duitser Mats Moraing heeft het eerste Van Mossel Kia Dutch Open op zijn naam geschreven! Harri Heliovaara en Emil Ruusuvuori uit Finland behaalden in het dubbelspel de overwinning.
Lees meer
Igor Sijsling 15 juli Van Mossel Kia Dutch Open (foto Jan Pieter Schade)

Igor Sijsling in halve finale!

Igor Sijsling heeft met een overtuigende overwinning op Daniel Gimeno-Traver een plaats in de halve finale van het Heren Enkelspel veroverd!
Lees meer
18 juli (15) Van Mossel Kia Dutch Open (foto Jan Pieter Schade)

Laatste Nederlander

De 31-jarige Igor Sijsling is als enige Nederlander in het enkelspel doorgedrongen tot de kwartfinale. Hij won donderdag de partij tegen de Duitse Sebastiaan Fanselow.
Lees meer
18 juli Van Mossel Kia Dutch Open (foto Jan Pieter Schade)

Racketdokter onmisbaar

De teller van Timo van Driel staat donderdagmiddag op honderdzestig rackets die hij met de juiste snaar heeft bespannen. "Ze noemen mij ook wel de racketdokter."
Lees meer