Skip to content
18 juli Finale heren enkel Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Data editie 2022 bekend

De nieuwe data voor het Van Mossel Kia Dutch Open in 2022 zijn bekend. De derde editie van deze Amersfoortse ATP Challenger vindt plaats van 10 t/m 17 juli 2022.
Lees meer
18 juli Finale heren enkel Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Tallon Griekspoor winnaar 2021!

Tallon Griekspoor heeft de 2e editie van het Van Mossel Kia Dutch Open gewonnen! Op het gravel van ALTA versloeg hij Van de Zandschulp in een spannende driesetter.
Lees meer
17 juli Halve finale heren enkel Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Demo Richard Krajicek en Nederlandse finale!

Als opwarmer voor de finale speelt Richard Krajicek zondag een demowedstrijd. Kom genieten van de finale met Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor!
Lees meer
16 juli Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Finaleweekend!

Vandaag, zaterdag 17 juli, vindt de finale van heren dubbel plaats op de gravelbanen van ALTA met aansluitend de halve finales van de heren enkel. Komt u ook kijken?
Lees meer
15 juli Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Onze groundsman

Groundsman Maarten Zoetelief zorgt dat de gravelbanen het hele toernooi piekfijn in orde zijn. ATP challenger supervisor Carl Baldwin inspecteert de banen iedere ochtend.
Lees meer
14 juli Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Tennis gaat vandaag door!

De wedstrijden starten vandaag vanaf 13:00 uur. Bezoekers met een ticket voor de middagsessie (10:00 uur tot 15:00 uur) zijn de hele dag welkom, ook tijdens de avondsessie!
Lees meer
14 juli Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

‘Onze’ Nederlandse spelers

Woensdag heeft Botic van de Zandschulp in twee sets gewonnen van Mats Moraing, winnaar van de eerste editie van het Van Mossel Kia Dutch Open in 2019.
Lees meer
13 juli Van Mossel Kia Dutch Open (Philip Knops)

Organisatie in beeld

Meer weten over de organisatie van Van Mossel Kia Dutch Open? Joop de Keijzer spreekt in Amersfoort Update onder meer met STSA voorzitter Ans Oude Luttikhuis.
Lees meer
Opening door wethouder Roald van der Linde

Mooie start toernooi!

De eerste kwalificatiewedstrijden zijn gespeeld. Het was een mooie dag vol actie op de gravelbanen van ALTA. Dat belooft veel goeds voor de rest van het toernooi!
Lees meer