Skip to content
Tom Nijssen tijdens finale 21 juli Van Mossel Kia Dutch Open

Mooie tennisweek

"Als ik alle geluiden om me heen mag geloven hebben we er een mooie tennisweek van gemaakt." Toernooidirecteur Tom Nijssen oogde tevreden na zeven intensieve dagen.
Lees meer
Mats Moraing winnaar 21 juli 2019 Van Mossel Kia Dutch Open

Mats Moraing zegeviert!

Duitser Mats Moraing heeft het eerste Van Mossel Kia Dutch Open op zijn naam geschreven! Harri Heliovaara en Emil Ruusuvuori uit Finland behaalden in het dubbelspel de overwinning.
Lees meer
Igor Sijsling 15 juli Van Mossel Kia Dutch Open (foto Jan Pieter Schade)

Igor Sijsling in halve finale!

Igor Sijsling heeft met een overtuigende overwinning op Daniel Gimeno-Traver een plaats in de halve finale van het Heren Enkelspel veroverd!
Lees meer
18 juli (15) Van Mossel Kia Dutch Open (foto Jan Pieter Schade)

Laatste Nederlander

De 31-jarige Igor Sijsling is als enige Nederlander in het enkelspel doorgedrongen tot de kwartfinale. Hij won donderdag de partij tegen de Duitse Sebastiaan Fanselow.
Lees meer
18 juli Van Mossel Kia Dutch Open (foto Jan Pieter Schade)

Racketdokter onmisbaar

De teller van Timo van Driel staat donderdagmiddag op honderdzestig rackets die hij met de juiste snaar heeft bespannen. "Ze noemen mij ook wel de racketdokter."
Lees meer
Igor Sijsling 17 juli Van Mossel Kia Dutch Open (foto Ellen Molenaar)

Er zit echt wel wat tussen!

Het Van Mossel Kia Dutch Open mocht als een buitenkansje voor de Nederlandse profs worden gezien. Na drie speeldagen zijn er nog twee van hen over.
Lees meer
Ballenjongen Van Mossel Kia Dutch Open (foto Menno Ringnalda)

Video impressie

EVA-TV heeft een impressie gemaakt van het Van Mossel Kia Dutch Open. Met onder meer een interview met toernooidirecteur Tom Nijssen en veel mooie beelden.
Lees meer

Toernooi past bij ALTA

Voor de tennisprofs gaat het bij het Van Mossel Kia Dutch Open om het openbreken van de deur naar de mondiale top. Wat brengt de ATP Challenger gastheer ALTA?
Lees meer

Kleurrijke eerste dag

Op de openingsdag kwamen diverse landgenoten in actie. Jelle Sels en Tim van Rijthoven sloegen zich door de eerste ronde. Alec Deckers moet helaas naar huis.
Lees meer