Skip to content

Speciaal voor Leergeld Amersfoort

Op dit moment leven in Amersfoort ongeveer 4.500 kinderen in armoede. Zij groeien op in gezinnen met zodanig lage inkomens, dat de eerste levensbehoeften niet vanzelfsprekend kunnen worden betaald. Voor deze kinderen bestaat het risico op sociale uitsluiting, omdat ze om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten op school en daarbuiten. Geen schoolreisje, geen fiets voor naar school… ze staan vaak letterlijk aan de zijlijn.

Stichting Leergeld Amersfoort zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op Leergeld.

Van Mossel Kia Dutch Open draagt Leergeld Amersfoort een warm hart toe. Daarom nodigen we de kinderen van Leergeld Amersfoort uit om tijdens het toernooi een middag toptennis te komen kijken!

Inschrijven 2019

Sta je ingeschreven bij Leergeld Amersfoort en ben je tussen 10 en 18 jaar oud? En heb je zin om op woensdagmiddag 17 juli van 14 uur tot 18 uur bij tennisvereniging ALTA te komen kijken naar een tenniswedstrijd op topniveau tijdens het Van Mossel Kia Dutch Open? Schrijf je dan snel in met onderstaand inschrijfformulier!

NB1 Inschrijven kan alleen door volwassene(n) en uiterlijk tot 10 juli. Na inschrijving ontvangt u op 11 juli een bevestigingsmail met daarin uw toegangsbewijs. U kunt dit toegangsbewijs uitprinten en meenemen of laten zien op uw telefoon. Er mag voor maximaal vier kinderen per volwassene worden ingeschreven. Deze volwassene is woensdagmiddag 17 juli zelf aanwezig als begeleider van deze kinderen.

NB2 Zie voor de bereikbaarheid van tennisvereniging ALTA tijdens het toernooi Contact en route.

 

De inschrijving is gesloten. We wensen de kinderen en hun begeleiders een fijne middag vol toptennis!